The Midnight Sun of Iceland captured on my camera!

Have a look on what I’ve captured so far on my 4 weeks cycling journey around Iceland! This is the Midnight Sun phenomena where the sun never sets and still shining proudly even during midnight! So far I’ve covered 1022km since I cycled from Keflavik Airport almost a month ago covering western and northern part of Iceland including the whole of Westfjords region.

After this Im heading towards the east and south of Iceland to complete the journey in Iceland and this time I will be cycling along the volcanoes and icebergs! More timelapse videos will come! Stay tuned :)

10 Comments on “The Midnight Sun of Iceland captured on my camera!

  1. salam bro.. ni aku lar afidie. (yg buat kecoh kat photomalaysia pasal donation dulu.. hehe.. sampai hati ko tak contact aku bila balik mesia aa….kawin pun tak jemput daa… ko utang aku teh tarik daa… hahaha… anyway, glad you’re on the road again.. so wife ko tinggal la? camne tu? take care bro… great pics as always.. (nak blajo camne PP ko ni.. vertorama aku pun tak lepas2… jumpa di FB aa…

  2. afidie – bro!!! haha sorry man. masa aku balik from my previous journey dulu, i was struggling all the way! Masa aku balik, i hv no money at all! zero! and 3 months later aku nak kawin. so what i did was aku amik a lecturing job, and aku bedal all freelance job available. everything i can find, photography job la video la animation la. so imagine simpan duit utk kawin for just 3 months, i was chasing money like mad that time. a month b4 i got married, my wife came down to msia. so within 4 weeks, settle everything, documents mcm2 since its international marriage. cycling pun tak penat camtu… so in the end… semua bende aku lupa. hahaha…

    no man, wife aku skang dkt kyrgyzstan. we supposed to ride together actually. my original plan was to ride in the Andes Mountains, from Ecuador all the way to south Argentina. but its too hard for her to ride in the Andes, so kitorang plan Europe since its much easier. After dah plan everything, we found out that shes pregnant bro! hehehe, so no other choice but ive to go alone. this october aku balik kyrgyzstan kejap, my wife deliver nanti early november… :D

  3. peghh!! mmg aku respek la ko bro… wish aku pun leh buat cam ni… tapi aku dah celebrate 40 tahun dah last week.. teringin gak nak pi himalaya lagi sekali, tgk la camne… :)

    Tahniah atas bakal kelahiran anak nnt! moga semuanya akan berjalan lancar, termasuk perjalanan ko di Iceland ni… as always, tangkap pic byk2 bro…. I enjoy it! :)

    kalau turun KL, roger2 aa….

  4. Subhanallah! itu saja yg mampu aku ungkapkan dengan kejadian alam ini! dan ak baru tau tentang fenomena midnight sun tu ye. thanx bro for the sharring. if kau tak share memang aku tak kan tau fenomena ni.

  5. subhanallah,,,
    ko memang bertuah bro,,,
    dapat melihat dgn mata sendiri,,,
    keindahan bumi ciptaan Allah,,,
    semoga pengembaraan ko ni dapat mendekatkan diri ko dengan Nya,,,

    terima kasih sudi berkongsi catatan pengalaman dan juga gambar2 yg menarik,,,

  6. Zahariz, this is amazing! Oh behalf of all your supporters here in Singapore, “Congrats for making it this far and safe travels, buddy!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: