Some shots from my GoPro camera…

Some shots from my GoPro camera on my ride somewhere between Umea and Lulea. Always struggling fighting the headwind and the cold. Up here, physical strength is totally useless like a toilet paper. Its the power of the mind that keeps you going…

4 Comments on “Some shots from my GoPro camera…

  1. dengan weight barang 60 kg, (serupa bawak kambing seekor), angin kuat, sejuk tahap gaban, isshh…mat salleh sweeden pun tak mampu buat macam ni..!!
    salute la !!
    dan sangat setuju, kekuatan physical tak bermakna, mental yang penting skang,
    macam orang berenang nak cross sungai, stamina dah takde(pancit), tp kalau nak idup, kene harung gak, that time, tinggal mental je untuk survive :)

    gud luck bro,
    tak sabar tunggu next post, jangan lupa kemah berghaus, jangan buang ye.

  2. Zahar, sending lots of warmth and blessings from Malaysia! stay strong man!

  3. setiap kali membaca entri ini, diriku juga seperti turut `menjelajah dunia`. Terima kasih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: